IT Services

Reparatie & onderhoud

Is uw computer toe aan een onderhoudsbeurt? Of is er iets mis met uw Windows installatie of hardware? Wij hebben veel kennis in huis en kunnen een oplossing vinden voor de meeste problemen. Bij elke reparatie of onderhoudsbeurt maken wij eveneens uw computer volledig schoon, waardoor hij beter functioneert en langer mee gaat. Voor alle reparaties geldt: no cure, no pay.

SERVICECONTRACTEN

Voor regelmatig onderhoud van uw PC kunt u kiezen voor een servicecontract bij Roads Technology. Wij zorgen ervoor dat de laatste updates geïnstalleerd worden en we helpen u met advies en uitvoering van back-ups, data-transfer, veiligheid en meer. Ook op afstand kunnen wij tot uw dienst staan.

Data-transfer/recovery en back-ups

Het verliezen van data kan rampzalige gevolgen hebben op persoonlijk of zakelijk gebied. Wij halen uw data (Office bestanden, foto’s, documenten, video’s, databases) veilig terug van alle beschadigde opslagsystemen (harde schijven, SSD’s) en diverse besturingssystemen (Linux, macOS, Windows). Tevens kunnen wij u helpen met het opzetten van een back-up plan zodat dataverlies voorkomen wordt.

Beveiliging en virusverwijdering

Uw geïnfecteerde pc wordt bijgewerkt en weer veilig gemaakt. Daarnaast krijgt u van ons advies over het voorkomen van nieuwe infecties. Op onze service bieden wij minimaal 3 maanden garantie.

ITAD (IT Asset Disposition)

Om het vertrouwen van klanten te winnen en behouden is het van groot belang om bedrijfsmiddelen en gegevens die niet langer nodig zijn, op een veilige manier weg te gooien. Klanten vertrouwen erop dat hun ITAD hun gegevens veilig weggooit. Wij zijn in staat om uw bedrijf maximaal vertrouwen uit te laten stralen door veilige zeer gevoelige data permanent te wissen van onder meer desktops en laptops, maar ook van LUN's en virtuele machines (VM's) en servers.

Wij gebruiken Blancco technologie binnen Roads Technology om uw harde schijven schoon te maken. Binnen de branche is Blancco een industriestandaard geworden als het gaat om het weghalen van bestanden en gegevens wissen. Blancco biedt aan duizenden bedrijven het juiste gereedschap als het gaat om aanvullende beveiliging met betrekking tot veilig wissen van hardware. Blancco uitvoerend getest, gecertificeerd en is aangeraden door meer dan 15 overheidsorganisaties wereldwijd.

Scroll to top