Hier werken

Roads Technology is een sociale onderneming waar je onder begeleiding van IT-professionals aan de slag kunt met webdesign, 3D printen, het ontwikkelen van databases en meer. Ervaring in de IT is geen vereiste. Bij ons mag je dit juist in een veilige omgeving opdoen. Wij kijken naar wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en helpen dit verder te ontwikkelen.

Voor wie?

Mensen met onder meer een GGZ of verslavingsachtergrond die het leuk vinden om met IT bezig te zijn. Ervaring is geen vereiste. Daarnaast vind je het leuk om in een hecht team te werken en heb je de vrijheid om te wisselen tussen de verschillende werkzaamheden. Je krijgt een vergoeding van €1,- per uur.

Wat wordt er van mij verwacht?

Wij verwachten dat je bereid bent om te leren, je in wilt zetten, accuraat werkt en samenwerkt met jouw collega's. Ook vinden wij het belangrijk om elkaar op zaken aan te spreken, zodat we samen verder kunnen verbeteren.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?

Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar jouw interesses en mogelijkheden. Alle nieuwe deelnemers krijgen een introductieprogramma op maat. Ook krijg je training op de werkvloer en zijn er regelmatig workshops waar je vrijwillig aan deel kunt nemen. Naast een vak leren, begeleiden we je in het leren van algemene vaardigheden die bij werken horen, zoals samenwerken, assertiviteit en het vormgeven van jouw toekomst. Op basis van jouw talenten, mogelijkheden en uitdagingen, maken we een plan dat gevolgd en geëvalueerd wordt door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG).

Aanmelden of meer informatie?

Voor algemene informatie en vragen kun je contact opnemen met het secretariaat van Roads: 020 – 590 8620. Roads is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Heb je een specifieke vraag, dan kun je contact opnemen met Roads Technology via: 023 – 562 4456 of info@roads-technology.nl. Je kunt je ook aanmelden via aanmelden@roads.nl.
Kijk ook eens op www.roads.nl of www.roads-technology.nl

IT-services

Vind jij het leuk om problemen op te sporen en te verhelpen? Of wil je meer kennis opbouwen over netwerken en netwerkbeheer? Bij Roads Technology kun je jouw technische en praktische kennis inzetten om klanten te helpen via onze helpdesk. Ervaring is niet nodig. Je wordt, op jouw eigen tempo, door werkbegeleiders en ervaren deelnemers opgeleid.

3D

Wil je leren 3D-modelleren? Of wil je aan de slag met de 3D-printers? Dat kan! Onze werkbegeleiders en ervaren deelnemers helpen je graag om je de nieuwste programma's en technieken eigen te maken. Alles is aanwezig om te experimenteren en zo ervaring op te bouwen. Wij maken regelmatig relatiegeschenken en gepersonaliseerde voorwerpen voor klanten, maar hebben ook onze eigen 3D-geprinte producten die we via onze webwinkel verkopen. Staat jouw ontwerp hier straks bij?

Computers

Ben je graag met je handen bezig? Vind je het leuk om computers schoon te maken en op te knappen? Dan is de afdeling computers bij Roads Technology iets voor jou. Hier leer je pc-onderdelen vervangen, computers upgraden en verschillende pakketten op een pc te installeren. Ook kun je met mini computers aan de slag.

Web development

Heb jij interesse in web-design, SEO of web-development? Of wil je de webserver gaan beheren? Bij Roads Technology maken we mooie en goed functionerende websites voor zowel interne als externe klanten. We zijn ook een hosting provider.

Zou jij het leuk vinden om een webwinkel te aanmaken en beheren? Of ben je al technisch en wil je aan de slag met PHP, HTML en CSS? Dat kan. Wij werken met WordPress, waardoor je op een laagdrempelig niveau kunt starten met webdesign. Voorkennis van webdesign of coderen is niet nodig, dat kun je hier opbouwen.

We geven regelmatig workshops en daarnaast krijgt iedere deelnemer een eigen webruimte om in te leren en experimenteren. Later kun je meedoen aan opdrachten voor klanten en ervaren hoe leuk het is als een website waar jij aan gewerkt hebt, de lucht in gaat.

Roads

Roads Technology is een onderdeel van Roads. Bij Roads begeleidt men mensen met een psychiatrische,verslaving of justitiële achtergrond naar een dagbesteding en werk. Bij ons ga je echt aan de slag! Eventueel gecombineerd met behandeling, therapie of scholing.

Scroll to top