Wij bouwen gebruiksvriendelijke WordPress websites voor onze klanten vanaf € 250,-. Heeft u meer of specifieke functionaliteiten nodig zoals een boekingssysteem? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze WordPress en PHP geeks bouwen graag aan uw wens.

Maatwerk websites

Bij ons heb je een mooie en goed functionerend website al vanaf €250 euro. Maar soms heb je net wat meer nodig. Er zijn heel veel extra's die we kunnen toevoegen aan uw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan een webwinkel of een boekingssysteem voor uw salon. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van prijsindicaties maar u krijgt uiteraard een offerte op basis van uw wensen.

Wordpress basis
€250
(prijsindicatie)

Gebouwd in WordPress

Homepage + 3 tot subpagina's

Mobielvriendelijke templates

Custom inlogpagina

Basis SEO

Webwinkel basis
€525
(prijsindicatie)

Alles van de basispakket

Installatie en opzet webwinkel (NL verzending)

Opzet van categorieën

Toevoegen tot 20 producten

Importeren van producten (uit .xml, .csv etc)

Contactformulier

Database / Catalogus
€725
(prijsindicatie)

Alles van de basispakket

Zoek/filtreren functionaliteit

Caching en indexering

Custom post types

HOSTING EN ONDERHOUD

Roads Technology biedt de mogelijkheid om uw website te hosten en onderhouden. Hiervoor zijn verschillende hosting pakketten beschikbaar, afhankelijk van de grootte van uw website en hoeveel websiteverkeer u verwacht. Wilt u ook het onderhoud aan ons overlaten? Dan stellen we onderhoudspakket samen dat voldoet aan uw wensen en behoeften.

SEO

Wij bieden de mogelijkheid tot een premium SEO pakket, voor zowel bestaande als nieuwe websites. In ons premium SEO pakket zit onder meer een analyse van de bestaande website en zoekwoorden, content optimalisatie en XML sitemaps.

  • Analyse bestande website
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Content optimalisatie / Advies voor optimalisatie
  • Opzet Google Search Console
  • Opzet Google Mijn Bedrijf
  • Toevoegen bedrijf op Google Maps
  • Opzet Google Analytics
  • XML sitemaps
  • Indiening Sitemaps bij Google Search
  • Koppeling social media aan website

E-mail campagnes en nieuwsbrieven

Roads Technology kan ook uw e-mailcampagnes beheren. Wij maken de templates, voegen de inhoud toe en versturen de mailings. Uw klanten ontvangen dan professioneel uitziende e-mails en nieuwsbrieven. Daarbij kunnen wij een koppeling maken tussen uw website en de mailinglijst, zodat klanten zich kunnen inschrijven via de website. Onze mailings zijn altijd AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) proof.

Social media

Wij kunnen uw sociale mediakanalen zoals Twitter, Instagram en LinkedIn aanmaken en beheren. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat content geplaatst wordt op een door u gewenst moment, zonder dat u hier zelf naar om hoeft te kijken. Wij ontzorgen u op het IT vlak, zodat u zich kunt richten op de inhoud van de content.

 

 

Scroll to top