Voor Restaurant Freud hebben we een reskin van de bestaande website gedaan waardoor het lijkt alsof er een glooiend nieuwe website is! Restaurant Freud draait op wordpress, en we hebben ook een aantal extra modules toegevoegd, o.a voor het tonen van Google recensies op de website.

Over Restaurant Freud

Sinds 2006 combineren we onze liefde voor heerlijk eten met bijzondere aandacht voor mensen. Mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt bereiden met passie onze gerechten en bedienen u vol trots met hun hartverwarmende aandacht.

Onze speelse veelzijdige gerechten zijn geïnspireerd door de mediterrane keuken en de kruidige smaken uit het Midden-Oosten. Onze chefs zijn bevlogen koks die ieder hun eigen ervaring, voorkeur en smaakpallet meenemen. Gezamenlijk stellen zij ieder seizoen een nieuwe kaart samen waarop de evergreens, zoals de geliefde steak tartare en de klassieke vissoep, hun vaste plek hebben verdiend. Daaromheen wensen de chefs voor zoveel mogelijk mensen smakelijke gerechten te maken, die onze deelnemers makkelijk kunnen helpen bereiden.

Scroll to top